Politică

PNL propune reducerea vârstei de pensionare pentru mamele cu stagiul minim de cotizare. Cristina Burciu: „Avem nevoie de dezvoltarea unor politici pro-nataliste eficiente”

Cristina Burciu: „Avem nevoie de dezvoltarea unor politici pro-nataliste eficiente”. Sursă foto: Facebook/ Cristina Burciu
Consecvent principiului susținerii creșterii calității vieții româncelor și îndeosebi a mamelor, PNL a inițiat o propunere legislativă care stipulează reducerea vârstei standard de pensionare de la un an până la trei ani şi jumătate în favoarea femeilor care au realizat stagiul minim de cotizare contributiv şi au născut şi crescut copii până la vârsta de 16 ani.

Administrație

A fost inaugurat primul Spital de Psihiatrie Pediatrică construit de la zero de Consiliul Județean Cluj. Alin Tișe: „O investiție unică la nivel național din punct de vedere al facilităților de care dispune!”

În Cluj-Napoca a fost inaugurat Ambulatoriul Clinic de Psihiatrie Pediatrică din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii/Foto: monitorulcj.ro
Consiliul Județean a inaugurat, marți, Ambulatoriul Clinic de Psihiatrie Pediatrică din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca, fiind vorba de primul spital realizat de la zero, unic la nivel național din punct de vedere funcțional și al facilităților de care dispune.


Externe

IMEC - catalizator al prosperității globale (P)

Sursa foto: Frontline - The Hindu
Coridoarele economice au potențialul de a aduce diverse beneficii, inclusiv creșterea comerțului, investiții străine și condiții de viață îmbunătățite pentru cetățenii din țările participante.






Ultimele Stiri

abonare newsletter